1ος Όμιλος
  2ος Όμιλος
  1ος Όμιλος
  2ος Όμιλος
  3ος Όμιλος
  1ος Όμιλος
  2ος Όμιλος
  3ος Όμιλος
  4ος Όμιλος
Αρχείο 2010-11
Αρχείο 2011-12
Αρχείο 2012-13
Αρχείο 2013-14
Αρχείο 2014-15
Αρχείο 2015-16

Αρχική Προφίλ Πρόγραμμα Γήπεδα Αρχείο Επικοινωνία
Untitled Document ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γέμισε το οπλοστάσιο της η Ελευθερούπολη
 Σε σημαντικές κινήσεις προχώρησε η ιστορική ομάδα,δείχνοντας έμπρακτα πως θέλει να παραμείνει στην κατηγορία! Πιο συγκεκριμένα απέκτησε τον 37χρονο πολύ έμπειρο τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλο Αντώνη που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Β' Εθνική και τον Εθνικό Αστέρα με το βιογραφικό του να "τρομάζει"
( Παναιγιάλειο, ΕΑΡ, Μαρκό, Κέρκυρα, Εθνικός Αστέρας, Νέα Ιωνία, Απόλλων Σμύρνης, Ηλιούπολη, Κόρινθος, Ρόδος, Ιωνικός και Ασπρόπυργος ).


                                                    Παναγιωτόπουλος


Οπως επίσης και τον 28χρονο δημιουργικό μέσο Βλασερό Μανώλη  από την συντοπίτισσα Νέα Ιωνία για να μπορέσει να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας αλλά και τον 24χρονο μέσο Δήμα Βασίλη από τον Αττικό και τον 17χρονο ακραίο χαφ Βαφειάδη Δημήτρη από την Νέα Ιωνία. Έτσι μετά τις μεταγγραφές αυτές και με τις προσθήκες των Τσουτσουδάκη,Τσίνιβιτς η κιτρινόμαυρη ομάδα δυναμώνει αρκετά σε όλες τις γραμμές. Ακολουθεί πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας με τον Αστέρα στου Ζωγράφου, και οι ιωνιώτες ελπίζουν να συνεχίσουν το σερί των νικών μετά την νίκη με 2-1 απέναντι στα Σούρμενα.


Τσουτσουδάκης


Βλασερός
[ Επιστροφή ]
          Site Design/Hosting: Big Bang Strategic Internet Solutions Φόρμα Παραγγελίας